Wie Wij Zijn

K-Natics is een initiatief van twee avontuurlijke Nederlandse mannen met een passie voor reizen en outdoor sport.

Als fanatiek gadget liefhebbers realiseerden we ons dat het kopen van een goede zaklamp helemaal niet zo eenvoudig was. De keuze in verschillende modellen was groot en technische specificaties waren lastig te vergelijken.

Tijdens onze eindeloze zoektocht vonden we dat het allemaal veel simpeler moest kunnen. Met dat idee zijn we gaan ondernemen en hebben we enkele nieuwe zaklampen ontwikkeld: zaklampen die helder schijnen, tegen een stootje kunnen en beschikken over extra sterke batterijen met een lange levensduur.

K-Natics werd geboren. Ons doel? Een sterk Europees merk in de markt zetten dat betrouwbaar én betaalbaar is!

Onze Producten

Dankzij onze toewijding, inzet en passie rollen er inmiddels dagelijks vele K-natics zaklampen in de winkelmandjes.

Met een innovatieve productenlijn onderscheiden we ons in vele opzichten van andere merken. Ons aanbod is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar topkwaliteit voor een eerlijke prijs en niet willen verdwalen in een zee van technische specificaties en modellen.

Onze producten zijn inventief en toch eenvoudig, bieden een opmerkelijke functionaliteit en hebben een groot gebruiksgemak.

Ieder product uit onze collectie is voorzien van een moderne USB-C aansluiting, waardoor onze lampen perfect op elkaar afgestemd zijn. Ook daarmee overtreffen we de verwachtingen van onze klanten.

Onze Werkwijze

We besteden veel tijd aan productverbeteringen, innovatie en uitbreiding van ons assortiment.

Om dit te realiseren is de mening van klanten voor ons erg belangrijk. ‘Ruim voldoende’ is voor ons niet genoeg. ‘Zeer goed’ zien we als de norm! We streven naar 100% klanttevredenheid en daar handelen we ook naar.

Wij werken dan ook in alle opzichten service gericht. Met een duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, een snelle reactietijd, een nette verzending en een snelle levertijd kunt u op alle fronten op ons rekenen. Dat heeft al geresulteerd in veel tevreden afnemers.

Bekijk onze reviews op google en trustpilot of check onze winkelscore op bol.com en ontdek waarom wij zo gewaardeerd worden. Bekijk onze producten en laat je wereld verlichten met K-natics!