Hoofdlamp of zaklamp op reis

Een hoofdlamp of zaklamp is een onmisbare tool voor elke vakantie, of je nu gaat kamperen in de natuur of een stedentrip maakt. Het biedt veiligheid en gemak in situaties waar het donker is en er geen andere lichtbronnen beschikbaar zijn. Wanneer je een zaklamp gaat bestellen voor je volgende vakantie, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten.

  1. Lichtopbrengst: De lichtopbrengst van een zaklamp wordt uitgedrukt in lumens en geeft aan hoe helder het licht van de zaklamp is. Hoe hoger de lumens, hoe helderder het licht. Voor een vakantie is het aan te raden om een zaklamp met een hogere lichtopbrengst te kiezen, zodat je in het donker voldoende zicht hebt.
  2. Batterijduur: De batterijduur van een zaklamp is ook belangrijk om in overweging te nemen, vooral als je gaat kamperen of op een andere manier in de natuur bent. Kies een zaklamp met een lange batterijduur, zodat je niet snel zonder licht komt te zitten.
  3. Waterdicht: Wanneer je gaat kamperen of andere activiteiten in de natuur gaat doen, is het aan te raden om een waterdichte zaklamp te kiezen. Zo ben je voorbereid op eventuele regen of onverwachte weersomstandigheden.
  4. Gewicht: Het gewicht van een zaklamp is een belangrijk aspect om te overwegen wanneer je op reis gaat, vooral als je gaat backpacken of lange wandelingen gaat maken is een kleine lichte lamp erg fijn. Ga je kamperen of blijf je langer op 1 plek dan kan een wat grotere robuustere zaklamp weer wat handiger zijn. 
  5. USB Oplaadbaar: Kies voor een reis zaklamp altijd voor een lamp die USB oplaadbaar is. Het laatste dat je wilt wanneer je op reis bent is batterijen zoeken omdat je zaklamp leeg is. Daarnaast is dit ook helemaal niet milieuvriendelijk.

De ideale zaklamp voor op vakantie


K-NATICS LITE: de zaklamp wanneer je licht bepakt wilt zijn

Voor een prijs van onder de 40 euro, heb je met de K-NATICS LITE een zaklamp die veel functies heeft die uitstekend van pas kunnen komen tijdens jouw reis. Zo heeft deze lamp 2 verschillende lichtmodi, waarmee je tot 200 meter ver kunt schijnen en zelfs een SOS-modus en een stroboscoop voor het geval je in nood bent of jezelf moet verdedigen. 

Met de LITE heb je een zeer krachtige, compacte lamp. Met een lengte van slechts 12 cm en een gewicht van 175 gram (inclusief batterijen) past deze eenvoudig in je zak. Ook is deze zaklamp heel eenvoudig met één hand te gebruiken: met een enkele schakelaar kies je de lichtstand die je wilt gebruiken. 

Regen, stof en zand zijn geen probleem: deze lamp is IPX6 geclassificeerd en valbestendig tot 1.5 meter. 

Met een volle batterij gaat deze lamp 4 tot 10 uur mee afhankelijk in welke stand je hem gebruikt. Een batterij-indicator op de zaklamp geeft aan hoelang je batterij nog meegaat. Je krijgt een oplaadbare 18500-batterij erbij inclusief USB-C kabel waarmee je de lamp heel gemakkelijk kunt opladen. Handig dat je niet hoeft te kloten met losse batterijen!

K-NATICS PRO: zeer geschikt voor avontuurlijke vakanties

Kampeer je veel of maak je een lange avontuurlijke trekkingstocht zonder de beschikking over elektriciteit? dan is de K-NATICS PRO een echte aanrader. Dit is een mooie compacte zaklamp met een lengte van slechts 16 cm die dezelfde capaciteiten heeft als die van een grote zaklamp.

De PRO is zo handig om te gebruiken als je in het donker wandelt, omdat het verschil tussen de lichtmodi erg goed is. Zit je op de camping en heb je niet al te veel licht nodig, dan gebruik je bijvoorbeeld de lage stand en heb je meer dan voldoende licht voor meer dan 20 uur lang. Ga je op avontuur en wil je zoveel mogelijk van de omgeving zien? Gebruik dan de medium of hoogste stand waarmee je tot wel 600 meter ver kan kijken. 

Deze PRO zaklamp is ook volledig wanneer het gaat om extra functies: een SOS-, een stroboscoop en een geheugenfunctie, waarmee je met één druk op de knop naar je laatst gebruikte stand gaat. Deze modi gebruik je wanneer je hulp nodig hebt of jezelf moet verdedigen. Mocht je de zaklamp laten vallen in een plas water, dan hoeft dat geen probleem te zijn: deze lamp is IPX6 geclassificeerd, wat betekent dat Bescherming biedt tegen krachtige waterstralen zoals stortbuien.

Het gebruik en het opladen van deze lamp is erg eenvoudig. Voor het opladen hoef je de batterij niet uit de zaklamp te halen: je kunt het via de meegeleverde USB-C kabel snel opladen wanneer de ingebouwde batterij-indicator aangeeft dat de batterij bijna leeg is.

Naast de sterke 5000mAh 26650 Lithium accu zit er ook een extra AAA batterij adapter bij mocht je toch zonder power komen te zitten

Overigens is de gebruiksduur van de PRO ook een voordeel: met de lage stand kun je tot wel 20 uur lopen zonder dat je de batterij hoeft op te laden. 

Voor de prijs van net beneden de 70 euro krijg je de K-NATICS PRO inclusief een 26650 batterij, een USB-C kabel, AAA batterij adapter, travel case, opbergzakje en een polsbandje. 

Een hoofdlamp voor als je je handen vrij wilt hebben

Ben je aan het hiken en je hebt geen hand vrij om een zaklamp vast te houden, dan is een hoofdlamp een goede oplossing. De multifunctionele ARC hoofdlamp met een COB LED strip en verschillende krachtige licht opties tot 600 lumen is uitermate geschikt voor op reis. Daarnaast is de hoofdband eenvoudige te bedienen met één bewegingssensor. Zwaai met je hand langs de sensor en de hoofdlamp gaat aan/uit. 

57 Bemerkungen

страница
Купить водительское удостоверение, купить дубликат прав

DerrickGoons März 29, 2024

Discover More Here MetaMask Sign In

GeorgeSpefs März 29, 2024

Оземпик в наличии – mounjaro lilly, дулаглутид рецепт

StephenduH März 29, 2024

read this tradingview

TyroneKew März 28, 2024

reference anydesk

Robertdon März 28, 2024

лираглутид аналоги – саксенда применение, оземпик +в аптеках москвы

Hiltondrand März 28, 2024

семаглутид таблетки цена отзывы – mounjaro тирзепатид, оземпик купить +в области

DavidPausy März 27, 2024

YOURURL.com 1 win

JamesEtems März 26, 2024

https://seo-progony.ru/ обращайтесь, будем рады Вас видеть в качестве нашего клиента.

Seoprogony März 25, 2024

выберите ресурсы
Ставки на спорт

Wesleyheasy März 24, 2024

как использовать промокод 1xbet – бонус код 1xbet, промокоды на 1xbet бесплатно

JosephHoumn März 24, 2024
промокод на день рождения[/url] – 1xbet купоны, 1xstavka ru промокод
Georgesum März 23, 2024

ddos сервис – удалить данные из интернета, ddos услуги

Manuelted März 23, 2024

купон 1xbet – бесплатный промокод 1xbet, промокод на 1хбет

Jamesbycle März 23, 2024

this article skin swapper

Michaelgag März 22, 2024

go to this site elite rank skin fortnite

Matthewkit März 22, 2024

Social media deep web links – western union dark markets, gun dark markets

MichaelOneri März 22, 2024

weapons dark links – How to access the deep web, ssn dark markets

MichaelOneri März 22, 2024

kraken darknet ссылка – актуальное зеркало kraken, ссылка на kraken

Vincentneria März 20, 2024

kraken tor – kraken официальный сайт ссылка, kraken onion ссылка

Vincentneria März 20, 2024

mega555net7 – mega darknet, мега площадка

PedroJourn März 20, 2024

https://bit.ly/3OV6orJ service for fast indexing of links in Google. First result in 48 hours. 100 links for FREE.

SpeedyIndex März 20, 2024

Web analytics – Data visualization, IT outsourcing

Williamoverb März 19, 2024

Cybersecurity – Blockchain technology, Content marketing

Williamoverb März 19, 2024

перейдите на этот сайт Асик

Frankmug März 18, 2024

Hinterlasse einen Kommentar